Het belangrijkste cameranieuws van afgelopen week (#22 - 2016)

Het belangrijkste cameranieuws van afgelopen week (#22 - 2016)

Redactie DIGIFOTO Pro 1477
Zoals iedere week geven we je een overzicht van de zaken die je op cameragebied moet weten. Dit kan hard nieuws zijn, maar ook reviews, achtergronden en andere informatie. Deze week waren er weer enkele interessante artikelen die je terugziet in dit overzicht.

Vergelijking tussen de Fujifilm X-T1 en de Nikon D7200

Al mogen ze er op de foto’s niet zo verschillend uitzien, de Fuji X-T1 en de Nikon D7200 zijn twee heel verschillende camera’s. De Fuji is een vertegenwoordiger van de nieuwere generatie camera’s: geen reflex, maar een systeemcamera, kleiner, lichter en zonder opklappende spiegel. De D7200 is misschien wel het beste voorbeeld van een qua prijs vergelijkbare reflexcamera, met alle voordelen die je met een dergelijke camera associeert, maar ook met de klassieke nadelen van een reflexcamera. Een vergelijking.

Lees meer

Canon: 120 megapixel en 8K Video

Op de vijfjaarlijkse expo in Shanghai, toonde Canon de ontwikkelingen op hun nieuwste technologieën. De 120MP DSLR en de 8K video camera zorgen voor een bijzondere kwaliteit beelden.

Lees meer

Nikon komt gebruikers D500 tegemoet met nieuwe accu

Nikon ruilt accu’s om, omdat de D500 de capaciteit van deze accu's onjuist weergeeft. De gebruikers zijn er waarschijnlijk blij mee.

Lees meer

Review: Canon EOS M3

De spiegelloze Canon EOS M3 is een compact en serieus alternatief voor een dslr. De opvolger van de EOS M heeft diverse interessante verbeteringen gekregen en dat maakt benieuwd naar de prestaties van deze compacte Canon.

Lees meer

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie