Help jij onze socials verbeteren? - vul onze enquête in en win!

Christel de Wolff 1439 0
Wij zijn continu bezig om onze producten en diensten te verbeteren en laten daarom geen mogelijkheid onbenut om feedback te krijgen van jou, de enthousiaste fotograaf. Deze enquête over social media strategieën kost naar verwachting 5 minuten en natuurlijk staat er een leuke prijs tegenover. Lees snel verder!

Stel je voor,  we maken van DIGIFOTO een nog grotere en nog hechtere community, die ook op social media actiever is. Hierdoor kun jij gemakkelijker met meer gelijkgestemden in contact komen en kun je jouw vaardigheden sneller ontwikkelen. Ook wordt het nog makkelijker om informatie én inspiratie met elkaar te delen.

Met jouw hulp gaan wij ervoor zorgen dat deze droom werkelijkheid wordt en jouw werk breder en beter gedeeld kan worden. Ook zorgen we ervoor dat jij jouw passie kan delen met een grotere community, mensen die jouw begrijpen en grotendeels dezelfde interesses hebben.

Help ons! Vul deze enquête in

Zie jij dit wel zitten, dan horen wij graag jouw mening! Vul onze enquête in naar waarheid ons te helpen. Wanneer je de enquête invult maak je kans op een gratis digitale editie van DIGIFOTO Pro (of digifoto Starter) naar keuze.

Klik hier om meteen naar de enquête te gaan.

'Een grotere en hechtere community, wie wil dat nou niet?'

Voorwaarden

  • Voor het invullen van deze enquêtte zijn wij specifiek op zoek naar lezers in de leeftijd tussen 35 en 55 jaar.
  • Om in aanmerking te komen voor een van de 10 gratis digitale magazines moet je een account aanmaken op ons online portaal.
  • Invullen kan tot en met woensdag 12 mei, 23:59.

Alvast bedankt! 

Lees ook: Lees alvast online! DIGIFOTO Pro 2.2021 - nu verkrijgbaar
 

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel