Haal meer uit je objectief met gratis workshops op Fotofair van Transcontinenta

Redactie 192 0
Net als de voorgaande edities, is Transcontinenta ook dit jaar weer aanwezig op de FotoFair om een groot aantal van haar A-merken te demonstreren! In stand 58 kun je niet alleen al de producten ervaren en advies inwinnen van experts, maar zijn er ook verschillende gratis workshops die je helpen om nog meer uit je Tamron objectieven te halen.

Net als de voorgaande edities, is Transcontinenta ook dit jaar weer aanwezig op de FotoFair om een groot aantal van onze A-merken te demonstreren! In stand 58 kun je niet alleen al onze producten ervaren en advies inwinnen van onze experts, maar zijn er ook verschillende gratis workshops die je helpen om nog meer uit je Tamron objectieven te halen. Nieuw dit jaar is de ‘FOTOMOTENT’ waar je Tamron objectieven zelf uit kunt proberen op je eigen camera en is er meedere keren per dag een spectaculair optreden van de Free-Runners van Snapmasters voor onze tent. Kortom genoeg te beleven en te fotograferen!

Workshop macrofotografie met NiSi Close-Up Lens Kit

Op zaterdag en zondag worden er gratis 3x per dag NiSi macrofotografie workshops gegeven. Tijdens deze workshops leer je hoe je met hulp van de NiSi Close-Up Lens Kit jouw huidige Tamron (tele)zoomobjectief omtovert tot een waar macro-objectief, zonder dat je aan scherpte hoeft in te leveren! Na een korte theorie over macrofotografie ga je met de NiSi Close-Up lens zelf aan de slag om de mooiste details vast te leggen! De workshops worden gegeven door NiSi ambassadeurs Mike Muizebelt en Martijn Kort.

Workshop NiSi filters in de praktijk

Op zaterdag en zondag worden er gratis 2x per dag NiSi Filter workshops gegeven. Tijdens de workshop filtergebruik leer je alles over fotograferen met NiSi ND,GND en CPL filters. Zo leer je welke soorten filters er zijn, welk effect deze geven op je opnamen en wanneer je welk filter het beste kan gebruiken. Uiteraard zal je het grootste deel van de workshop de geleerde kennis in de praktijk toepassen op je eigen camera met Tamron objectief! De workshops worden gegeven door NiSi ambassadeurs Mike Muizebelt en Martijn Kort.

Workshop creatieve effecten met Lensbaby OMNI

Op zaterdag en zondag worden er gratis meerdere keren per dag Lensbaby OMNI workshops gegeven. Tijdens deze workshop leer je alles over fotograferen met de unieke Lensbaby OMNI voorzetoptics en gekleurde folies. Zo leer je welke soorten er zijn, welk effect deze geven op je opnamen en wanneer je welke OMNI tool het beste kan gebruiken. Uiteraard zal je het grootste deel van de workshop de geleerde kennis in de praktijk toepassen op je eigen camera met Tamron objectief!

Koop hier je toegangstickets voor de Fotofair

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie