Ultieme creatieve ervaring

Groot(s) werken met de Microsoft Surface Studio 2

Siem van Woerkom 1298 0
Microsoft bracht met de eerste Surface Studio een top All-in-one pc op de markt, de tweede generatie overtreft hem op vrijwel elk vlak.

Meer kracht

Een krachtige processor, bliksemsnelle SSD-opslag en een sterke grafische kaart ondersteunen de intensieve software die je creativiteit nodig heeft. De Microsoft Surface Studio 2 bied een volledige nieuwe manier om snel en soepel te werken in Photoshop en vele andere programma's. de vernieuwde modellen beschikken standaard over een i7-7820HQ processor (waar bij de 1e generatie de i5 processor nog aanwezig was in de basisconfiguratie). De grafische kaart is ook onder handen genomen, en er is nu keuze tussen een NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 en de snellere NVIDIA GeForce GTX 1070 8GB GDDR5. Het verschil in grafische kracht is vrijwel direct te merken.

Meest veelzijdig

Creëer op nieuwe manieren. Of je nu landschap foto's van het afgelopen weekend bewerkt, of bezig bent met een studio shoot, je creativiteit springt van het 28 inch PixelSense™-beeldscherm met 13,5 miljoen pixels in natuurgetrouwe kleuren. Wissel van Desktop- naar Studiomodus en teken en selecteer rechtstreeks op het scherm met de Microsoft Surface Pen. Het is moeilijk in woorden te brengen hoe het voelt om te werken met de Surface Studio 2. Het scherm is zo enorm dat het vooral voelt alsof je echt IN je foto's zit. Het resultaat is magisch te noemen. 

Innovatief ontwerp

Ontworpen om te inspireren. Een strak, modern ontwerp completeert je creatieve werkplek. Het opvallend grote scherm met 3:2-beeld helpt bij het verhogen van je productiviteit. Zet je beste beentje voor in levensechte videogesprekken met een 1080p-camera en een gekantelde weergave, verbazingwekkend helder geluid en 'far-field'-microfoons.

Review in ons Magazine

Kijk uit naar onze Review van de Microsoft Surface Studio 2 in DIGIFOTO Pro 1.2019 die volgende week in de winkels te vinden is!

De Microsoft Surface Studio 2 heeft een adviesprijs vanaf € 4.149,- 

afbeelding van Siem van Woerkom

Siemvan Woerkom | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanSiem