Goedkoop upgraden naar Photoshop CS6 alleen vanaf CS5

Julian 4986 1
Met korting upgraden naar de nieuwste Photoshop-versie kan straks alleen nog maar als je in het bezit bent van de voorgaande versie. Wil je over naar CS6 vanaf CS3 of CS4, dan zul je het volle pond moeten betalen.

Momenteel kun je als je in het bezit bent van Photoshop CS2, CS3 of CS4 met flinke korting upgraden naar Photoshop CS5. Met de komst van CS6 gaat Adobe deze regeling aanpassen. Dat blijkt uit een blogpost van de softwaremaker.

Alleen bezitters van Photoshop CS5 komen nog in aanmerking komen voor de voordelige upgrade. Heb je een oudere versie dan zul je het volledige bedrag moeten neerleggen voor CS6.

Heb je momenteel Photoshop CS2, CS3 of CS4 en wil je straks over naar CS6 dan lijkt het verstandig nu alsnog te upgraden naar CS5. Tot 31 december 2011geeft Adobe twintig procent korting op deze upgrade om gebruikers tegemoet te komen.

afbeelding van Marco Mackenbach

Veel mensen komen in aanmerking voor de veel goedkopere 'Student' versie van dit mooie pakket. Kijk eens op de Adobe website naar die regeling, het kan je honderden euro's besparen