Gebruikersreviews: Wil jij aan de slag met gloednieuwe foto apparatuur?

Christel de Wolff 6450 2
Wil jij aan de slag met gloednieuwe foto apparatuur en jouw ervaringen en foto's gepubliceerd zien in DIGIFOTO Magazine en de daarbij horende websites ? Meld je snel aan! Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste fotografen die gezamenlijk prachtige artikelen willen maken met hun ervaringen én natuurlijk gemaakte foto’s in de absolute hoofdrol.

Regelmatig krijgen wij op de redactie van DIGIFOTO Magazine prachtige apparatuur in handen die we voor een korte periode mogen testen. Dat doen we natuurlijk met veel plezier, maar het is natuurlijk nog veel leuker om dit plezier te kunnen delen met meer enthousiaste fotografen en ervaringen te bundelen. Daarom hebben we de rubriek “gebruikersreview” in het leven geroepen.

Voor onze komende edities van DIGIFOTO Magazine en de bijbehorende websites, zijn op zoek naar gepassioneerde fotografen met genoeg technische kennis en enthousiasme om aan de slag te gaan met diverse fotografie gear. Denk aan het testen van nieuwe camerabody’s en objectieven, maar ook aan verschillende accessoires zoals statieven, cameratassen, laptops, harde schijven en nog veel meer.

In samenspraak zal de apparatuur bij je worden thuisbezorgd waarna je minimaal een week de tijd hebt om deze zelfstandig te testen. Na het testen van de camera zal je jouw ervaringen opschrijven en de gemaakte foto's aanleveren bij de redactie van DIGIFOTO. Samen maken we er dan een mooi artikel van welke we gaan publiceren in het magazine en op de website, waarbij er meer dan genoeg ruimte is om jouw eigen werk en praktijk te laten zien.

Aan de slag met de DIGIFOTO

Hou jij de ontwikkelingen van de fotografie nauwlettend in de gaten en krijg jij energie van het uitzoeken van technieken? Zie jij jezelf wel fotograferen met de nieuwste apparatuur? Meld je dan nu aan via dit formulier zodat we contact met je kunnen opnemen!

Direct aanmelden? Ga dan naar dit formulier

Spelregels

Wanneer je ingaat op de uitnodiging om apparatuur te testen namens DIGIFOTO ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden:

1/ De apparatuur wordt per koerier bij je afgeleverd (op het door jou ingevulde adres) en daar later ook weer opgehaald. Uiteraard in overleg.

2/ Je krijgt de apparatuur minimaal een week tot je beschikking – vaak langer – en je gaat zelfstandig op stap en bepaalt zelf de locatie(s) en onderwerpen die je fotografeert.

3/ De apparatuur blijft ten allen tijde eigendom van de producent en/of DIGIFOTO.

4/ Na het testen van de apparatuur zal je jouw ervaringen opschrijven en de gemaakte foto’s aanleveren bij de redactie van DIGIFOTO. We maken er dan samen een mooi artikel van welke we gaan publiceren in DIGIFOTO magazine en de daar bijhorende websites.

5/ Je geeft toestemming om de door jou gemaakte content te gebruiken in DIGIFOTO Magazine/online, social media en nieuwsbrief zo ook door de uitgever Clipboard Media & Content en meewerkende partijen.

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel

afbeelding van anitagrotewal

Oh wat zou ik dit graag doen. Mijn eigen camera en lenzen worden te zwaar en ik zou ook graag eens een statief uitproberen wat vrouw vriendelijk is. Ik heb verschillende statieven waarvan er niet 1 goed bevalt. Ik heb een Canon 60 D en een Canon Mark II 6 D, een telelens van Tamron 150-600 mm en die combi is voor mij bijna te zwaar.

afbeelding van Christel de Wolff

Hi Anita, wat leuk dat je zo enthousiast bent. En goede opmerkingen. Zware apparatuur is inderdaat niet prettig en er zijn genoeg lichtgewicht opties. Heb je het online formulier ingevuld? Ik hou de opties in de gaten en wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen!