Fotowedstrijd “Behind Your Scenes Live” Maak kans op een EIZO monitor t.w.v. €1.249,-

Redactie DIGIFO... 5074 0
Tot en met dinsdag 15 december kun je meedoen met de fotowedstrijd “Behind Your Scenes Live” en maak je kans op een EIZO CG2420 24" monitor ter waarde van maar liefst € 1.249,-! Hieronder leggen we je uit wat je moet doen om deze prachtige prijs in de wacht te slepen.

Wat kun je winnen?

Kamera Express organiseert voor haar laatste Behind Your Scenes Live liveshow een fotowedstrijd waarmee je een EIZO CG2420 24" monitor kunt winnen. In deze liveshow gaan Michiel en Bart in gesprek met fotografen en schuiven beeldmakers aan die hebben deelgenomen aan de thuisopdracht van Het Perfecte Plaatje op RTL4.

Behind Your Scenes Live draait om de passie voor fotografie, het geven van praktische tips en het vertellen van het verhaal achter de foto. Tijdens deze laatste uitzending is Be More Unicorn te gast in de studio. De liveshow is te zien op woensdagavond vanaf 20:30 uur op het YouTube en Facebook kanaal van Kamera Express.

Tijdens deze laatste uitzending maak je kans op een gratis EIZO monitor ter waarde van € 1.249,-. Deze monitor is perfect wanneer je aan de slag gaat met hoge schermresoluties voor printmedia, fotografie en videoproductie.

EIZO CG2420 in het kort

  • Krachtig kleurenspectrum met 99% kleurruimtedekking in Adobe RGB
  • Resolutie van 1920 x 1200 pixels
  • Pixeldichtheid van 94ppi
  • Contrastratio van 1500:1
  • Automatische interne kalibratie en EIZO ColorNavigator kalibratiesoftware meegeleverd
  • Voorzien van een DVI-, DisplayPort- en HDMI-aansluiting
  • IPS-display voor een hoge kleurechtheid
  • Kantelhoek van 35° en een rotatiehoek van 344°
  • Ingebouwde USB 3.0-hub
  • Quick Color Match

Wil je meer weten over de monitor? Bekijk dan hier de productpagina.

Wat moet je doen?

1 Maak een foto met jouw favoriete fotoafdruk
Op welke foto van jezelf ben je het meest trots? Poseer met een afdruk van jouw mooiste foto en vertel de vakjury jouw verhaal.

2 Stuur jouw foto met verhaal tot en met 15 december in
Stuur een foto in waarop jij samen met de mooiste afdruk van een van jouw foto’s poseert naar marketing@kamera-express.nl onder vermelding van: Fotowedstrijd Behind Your Scenes Live. Vertel in jouw mail waarom jij voor deze foto hebt gekozen. Je kunt de foto insturen tot en met 15 december.

3 Beoordeling door de Vakjury
De Kamera Express vakjury buigt zich op 16 december over alle inzendingen en beoordeelt deze op originaliteit, compositie, sfeer en stijl en het verhaal achter de foto.

4 Bekendmaking van de winnaar in Behind Your Scenes Live
De winnaar wordt op 16 december vanaf 20:30 uur in de laatste Behind Your Scenes Liveshow bekendgemaakt. De liveshow is te zien op YouTube en Facebook. In deze liveshow gaat het Kamera Express team in gesprek met Be More Unicorn over hun passie voor fotografie en delen zij handige fotografietips. Genoeg redenen om te kijken dus! 

 

Wil jij meer weten over deze fotowedstrijd? Bekijk dan hier de actiepagina.

Voor nu wensen we je veel plezier met creëren en tot ziens tijdens Behind Your Scenes Live!

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie