Fotofair 2021

Fotografeer sprookjesfiguren tijdens de Funshoot op Fotofair 2021

Redactie DIGIFO... 1461 0
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Tijdens deze Funshoot ga jij bekende en diverse sprookjes en figuren uit films op beeld zetten.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021.

Workshop Funshoot Tea Time met sprookjesfiguren

Onder leiding van Studio Toet en Your Wishes ga je tijdens de 90 minuten durende workshop allerlei bekende en herkenbare figuren uit diverse sprookjes en films fotograferen met als thema: Tea Time. Deze workshop wordt op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli 2021 gegeven. Meer weten over de workshop of je meteen inschrijven? Klik dan hier.

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken. 

Wat ga je doen?

Voor deze shoot worden er 2 settings opgebouwd:

  • Een over de top gedekte theetafel, zoals in Alice in Wonderland. Onder andere de vogelverschrikker uit the Wizard of Oz en Alice zitten aan de tafel.
  • Een portretsetting waar je de sprookjesfiguren met of zonder leuke achtergrond kunt portretteren.

Om aan de workshop te kunnen mee doen heb je een eigen camera nodig met de mogelijkheid om snel een aantal foto’s achter elkaar te maken en uiteraard een volle batterij en lege geheugen kaartjes. Daarnaast is een statief ook handig tijdens deze workshop. Tijdens deze workshop leer je op het juiste moment reageren en de juiste foto maken. Je gaat gegarandeerd naar huis met veel foto’s die het uitzoeken waard zijn.

Over Studio Toet en Your Wishes

Esther Swaager en Patricia Bénard voegen met deze workshop hun creatieve kwaliteiten samen. Esther is 3 jaar geleden met Studio Toet gestart om haar passie fotografie en visagie dagelijks te kunnen uitoefenen. Patricia heeft 4 jaar geleden haar bedrijf Your Wishes gestart om zich professioneel te kunnen gaan richten op het organiseren en regisseren van spectaculaire fotoshoots. Beide fotografen werken absoluut niet standaard, waardoor het geen verrassing is dat er meteen een klik was toen ze elkaar op een foto set tegenkwamen. Maandelijks organiseren ze samen betaalbare, diverse fotoshoots voor iedereen. Daarnaast is het ook mogelijk om op locatie een bijzondere invulling te geven aan bedrijfsreportages. Zolang de ‘modellen’ maar niet standaard op de foto gaan. Wil jij graag eens met Esther en Patricia samenwerken tijdens zo’n Funshoot? Klik dan hier om je in te schrijven voor de workshop.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie