Fotograaf maakt onderwaterfoto’s in zijn achtertuin!

Redactie DIGIFOTO Pro 903
Onderwaterfoto’s maken heeft zo z’n uitdagingen maar geeft wel een mooi, creatief eindresultaat. Als je geïnteresseerd bent in onderwaterfotografie en dit wilt beoefenen heb je natuurlijk een locatie nodig. Brett Stanley kreeg het idee om zijn eigen sets te bouwen, in zijn achtertuin!

Waar het begon

Brett is een reizende onderwaterfotograaf en heeft dus geen vaste studio waar hij zijn onderwaterfoto’s kon maken. Uiteraard had hij veel ideeën en wilde hij experimenteren maar het idee kwam pas echt naar voren toen een klant van hem foto’s wilde maken voor zijn album-cover. De klant wilde gefotografeerd worden in een kamer van de jaren 80, maar onderwater. Brett maakte de kamer en plaatste deze onderwater en begon te fotograferen. Daar begon z’n passie voor het fotograferen onderwater in een zelfgemaakte kamer.

Lees ook: kijktip: de wereld vanaf onderwater

Onderwaterfoto’s in een kamer

Als je dacht het niet gekker kon, dan kan het zeker wel. De fotograaf maakt zijn sets uiteraard boven water en plaatst ze daarna onderwater. Brett maakte voor de nieuwsgierige kijkers een video waar je een kijkje achter de schermen kan nemen.

Benieuwd hoe Brett Stanley zijn onderfoto’s maakt? Bekijk dan onderstaande video.

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie