Fotofair 2021

Fotofair 2021 uitgelicht: masterclass landschapsfotografie met ND filters

Redactie DIGIFO... 4187 0
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo leer je met Team CCC – Fotounie meer op het gebied van landschapsfotografie met behulp van ND filters.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021

Masterclass landschapsfotografie met ND filters

Deze masterclass wordt door CCC – Fotounie gegeven op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli 2021 gegeven. Meer weten over de workshop en je meteen inschrijven? Klik dan hier

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken.

Wat ga je leren?

Tijdens de masterclass ga je je kennis op het gebied van landschapsfotografie uitbreiden door middel van het gebruik van ND filters. Eerst is er een korte introductie in landschapsfotografie. Je stijl wordt besproken aan de hand van een eigengemaakte foto die je vooraf kan meenemen. Daarna volgt er uitleg over het gebruik van de ND filters en de instellingen van de camera. Neem vooral een statief mee naar de masterclass en eventueel een afstandsbediening. Geen filters? Geen probleem, is er een beperkte hoeveelheid demo materiaal aanwezig.

Over CCC – Fotounie

CCC – Fotounie is een Facebook groep opgericht in 2012 door Ki Tan. De afkorting CCC staat voor Click Click Community. De visie van de Facebook groep is: de leukste, gezelligste, beste en actiefste facebook groep van Nederland zijn voor de Nederlandstalige fotograaf. Niet alleen vinden Ki Tan het zijn team het belangrijk dat de deelnemers van de workshop plezier beleven aan de activiteiten, ook leer je foto’s bewerken via Photoshop waardoor je veel mooie foto’s mee naar huis kan nemen en kun je na de activiteiten nog vragen stellen. Zij staan dan ook garant voor een plezierige, intensieve leerervaring in 150 minuten. Wil je meer weten over de inhoud van de workshop? Klik dan hier.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie