Fotofair 2021: Probeer en schaf jouw favoriete apparatuur direct aan bij verkooppartner Calumet

Christel de Wolff 879
Tijdens Fotofair kun je diverse apparatuur uitproberen op diverse leuke fotomomenten. Ben je overtuigd? Dan kun je de gear meteen aanschaffen. Bezoek daarvoor de stand van verkooppartner Calumet Photographic.

Fotofair is voor iedere fotograaf of fotografie liefhebber ieder jaar weer een evenement om naar uit te kijken, met elke editie de meest leerzame en inspirerende workshops en masterclasses, prachtige fotomomenten en natuurlijk de nieuwste gear die je kunt bekijken. De Fotofair is op 3 en 4 juli 2021 op Landgoed Duyenwater in Eersel. (net onder Eindhoven) Landgoed Duyenwater is een fantastische locatie voor een evenement als deze. Je vindt er bos, water en helderwitte zandstranden. Perfect voor diverse fotomomenten en ruimte genoeg voor tenten met leveranciers van diverse bekende merken en Calumet. Als je wilt kun je op de Fotofair de hele dag fotograferen. Vergeet dus straks vooral niet je camera en voldoende geheugenkaartjes mee te nemen!

Wil je zeker weten dat jij erbij kunt zijn. Bestel dan jouw tickets via de website van Fotofair.

Verkooppartner Calumet Photographic

Ben jij verliefd geworden op een camera, een objectief of een foto accessoire? Tijdens Fotofair kun je die in veel gevallen aanschaffen en meteen mee naar huis nemen. Bezoek daarvoor de stand van verkooppartner Calumet. Je vindt Calumet Photographics op stand 55.

Bekijk de plattegrond van Fotofair 2021.

Over Calumet Photographic

De Calumet Wex groep heeft 19 vestigingen in 4 landen. Samen vormen ze dé keten voor professionele fotografen en foto-enthousiastelingen. Je koopt bij Calumet de beste camera’s, objectieven, studio-verlichting, statieven, beeldschermen en printers, maar je kunt ook bij terecht voor sensor-cleaning, focus correctie, trainingen, het huren van fotoapparatuur en voor reparatie van je apparatuur.

Wat Calumet echter vooral uniek maakt – als we hun klanten mogen geloven – is de service en klantgerichtheid. Verkopers zijn vakinhoudelijk gezien van hoog niveau en ze denken graag en eerlijk met de klant mee voor steeds de beste oplossing. En als die klant met speciale wensen komt of iets “gisteren” nodig heeft voor een klus, doet Calumet er alles aan om dat ook mogelijk te maken.

Info: www.calumetphoto.nl

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel