Fotofair 2021

Fotofair 2021: Masterclass fine-art fotografie

Redactie 965 0
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Ben je geïnteresseerd in fine-art fotografie? Volg dan de masterclass door Dutch Beauty Fotografie!

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021.

Masterclass Fine-Art

Onder leiding van Dutch Beauty Fotografie ga je in deze masterclass aan de slag met fine-art fotografie. In deze masterclass komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • Hoe breng je een creatieve Fine Art foto tot stand?
  • Diverse lamopstellingen met daarbij de juiste uitleg
  • De geschikte poses voor de modellen
  • De juiste accessoires binnen een realistisch budget
  • Opstellingen voor de attributen

De masterclass wordt op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli gegeven. De workshop duurt 90 minuten. De kosten bedragen €89,-. Dit is inclusief entreeticket voor Fotofair 2021! Wil je deelnemen aan de masterclass? Klik dan hier.

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken.

Over Dutch Beauty Fotografie

Dutch Beauty Fotografie is opgericht door Carola Kayen-Mouthaan. Carola ontdekte haar passie voor fotografie in 2008. Sinds 2016 is zij veranderd van genre, Fine Art fotografie. Carola houdt ervan om af te wijken van standaard foto’s. Zo gebruikt zij in haar werken bijvoorbeeld mannen met onconventionele gezichten, vrouwen die zichzelf schilderen en  mensen uit verschillende landen met hun cultuur. In 2018 won Carola de Photomaster Benelux gehost door Fotofair. Carola is daar heel erg trots op. Ook heeft Carola over de hele wereld op exposities gehangen. Een zeer ervaren fotograaf waar je veel van kunt leren dus. Wil jij met Carola samenwerken en tegelijkertijd meer te weten komen over fine-art fotografie? Klik dan hier om je in te schrijven voor de masterclass.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie