Fotofair 2020: Masterclass Dancing with the Wind

Redactie DIGIFOTO Pro 988
Bijna is het weer zover: Fotofair 2020! Het grootste foto en video evenement van de Benelux. Fotofair 2020 wordt gehouden in het weekend van 26 en 27 september 2020. Elk jaar worden er weer vele workshops en masterclasses gegeven. Eén daarvan is de masterclass ‘Dancing with the Wind’ door Wil Vestjens.

Masterclass Dancing in with the Wind

In deze masterclass maak jij kennis met fashion fotografie. Ook ga je de modellen omtoveren tot “Windprinsessen” met behulp van stoffen, kleding, styling en natuurlijk de wind. De masterclass begint met een introductie waarin er een aantal portofolio’s worden laten zien. Dit omdat iedereen dan een beetje in de stemming komt voor het maken van de opdracht. Daarna ga je meteen aan de gang met de opdracht en krijg je ondersteuning wanneer nodig.

De masterclass is voor iedereen met minimale camera kennis. Alle extra kennis voor bijvoorbeeld studiofotografie is alleen maar gunstig maar niet essentieel.  Voor de masterclass heb je in ieder geval een camera nodig met voldoende opslagkaartjes en accu’s. Voor objectief kun je kiezen tussen 24-70, 30-35-50 mm. Eventueel een statief.

De masterclass duurt 2 ½ uur. De kosten voor de masterclass bedragen € 85, - en zijn inclusief toegangsticket voor Fotofair 2020. De workshop wordt op 26 en 27 september 2020 gehouden. Op beide dagen vindt de eerste masterclass plaats van 10.30 – 13.00. De tweede masterclass vindt op beide dagen plaats van 14.30 – 17.00.

De masterclass wordt in samenwerking gegeven met 2 professionele modellen, een styliste, een visagiste en dream backdrops en props van Paperdreamflowers.

Voor meer informatie en/of het boeken van de masterclass Dancing with the Wind door Wil Vestjens klik hier.

Over Fotofair 2020

Fotofair 2020 vindt plaats op Landgoed Duynenwater & Beachlcub Zuyver in Eersel. Om meer van onze artikelen over Fotofair 2020 te lezen klik hier.

Wil Vestjens

Wil Vestjens is een mode-, protret- en huwelijks fotograaf. Wil heeft een opleiding tot vakfotograaf gevolgd en begon 6 jaar geleden als professioneel fotograaf. Wil vertelt graag zijn verhaal met passie en door middel van de juiste techniek en een geweldige lichtkennis.

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie