Bestel nu met kortingscode!

Fotoboeken maken: makkelijk en voordelig

Christel de Wolff 5847 0
Vaak is het maken van een fotoboek een tijdrovende bezigheid. En als je dan klaar bent, dan blijkt de prijs, door de extra pagina’s en verzendkosten, toch veel hoger dan vooraf verwacht. Dit is niet het geval bij OnsFotoboek!

Net even anders

Waar anderen niet zo transparant zijn over de uiteindelijke kosten, weet je bij OnsFotoboek vooraf al dat het slechts € 15,- gaat kosten. Dit is zelfs inclusief de verzendkosten. OnsFotoboek heeft maar één formaat boek; A4 staand met een zachte fotokaft (binnenwerk 175 grams en omslag 350 grams). Je kunt op basis van de hoeveelheid geüploade foto’s kiezen voor een boek met 30, 36, 44 of 50 pagina’s, zonder dat de prijs veranderd. Hiermee zijn ze anders dan anderen en tevens de voordeligste in Nederland.

Gericht op eenvoud

Het grote verschil met OnsFotoboek en andere aanbieders, is het gebruiksgemak. Er zijn 4 simpele stappen waarmee je binnen 10 minuten een prachtig fotoboek maakt. Je kunt hiervoor de browserversie gebruiken of de handige apps. Je kunt zelfs beginnen met de app en dan verder gaan op de desktop, of vice versa. Elke actie wordt opgeslagen, waardoor dit mogelijk is gemaakt.

Stap 1; uploaden van foto’s
Upload jouw foto’s en voeg eventueel per foto tekst toe. Foto’s moeten een 3:4 of 4:3 verhouding hebben. Is dit niet het geval, dan kun je de foto’s bijsnijden. Zet de foto’s in de gewenste volgorde.

Stap 2; de voorkant
Kies een staande foto voor de voorkant en geef eventueel een titel op.

Stap 3; de stijl
Wil je een achtergrondkleur met een patroontje? En moet de foto een rand krijgen? Binnen deze stap bepaal je de stijl voor alle pagina’s.

Stap 4; de indeling
In deze stap maak je de keuze voor de hoeveelheid pagina’s (30, 36, 44 of 50) en krijg je 3 opties. Heb je een optie gekozen, dan krijg je alsnog de vrijheid om een pagina-indeling aan te passen en foto’s te wisselen.

Ben je klaar met stap 4, dan wordt er in stap 5 het voorbeeld getoond.

Tip; Wil je volledige vrijheid in de opmaak van de pagina’s? Dan wordt aangraden om zelf de pagina’s op te maken in een bewerkingsprogramma (gebruik dan 3000x4000 pixels en let op de snijranden). Je uploadt de volledige pagina’s en in stap 4 kun je aangeven dat je de pagina wenst uit te vullen over de gehele bladzijde. Let op dat je dan wel 30, 36, 44 of 50 pagina’s uploadt. 

Zoveel-je-wilt abonnement

Heb je veel foto’s? Dan is een ‘Zoveel-je-wilt jaarabonnement’ een uitkomst! Voor € 89,- mag je een jaar lang onbeperkt fotoboeken maken. Je betaalt dan alleen € 4,95 per fotoboek voor de verzending en afhandeling.

Tip; Ben jij een professionele fotograaf en maak je foto’s voor consumenten? Als het eindresultaat van jouw dienstverlening een fotoboek is, dan mag de gehele dienstverlening met BTW-laag (9%) worden belast. Dit scheelt de consument 12% op de kosten.

Maak met korting een fotoboek

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de eenvoud ervaren? Maak een fotoboek bij OnsFotoboek en gebruik op de bestelpagina de kortingscode DIGIFOTO. De prijs wordt daarmee € 10,-. De code is geldig tot 01-01-2021 en kan niet gebruikt worden in combinatie met andere kortingen.

Ga naar onsfotoboek.nl en begin direct.

Samenwerking met KiKa voor schoolfotoboeken

Per september gaat OnsFotoboek samenwerken met KiKa om voor basisscholen een speciale versie aan te bieden. Een leerkracht, of klasse ouder, maakt een fotoboek voor de klas van bijvoorbeeld een schoolreisje, jaarboek, eindmusical of viering. De digitale versie van het fotoboek wordt via een besteluitnodiging gedeeld met de ouders, waarmee zij het boek kunnen bekijken en kunnen bestellen. Bij elke bestelling doneert de ouder aan KiKa en aan de school.

Heb jij contacten bij een basisschool? Laat hen contact opnemen met OnsFotoboek en/of KiKa.
afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel