Exclusief te koop bij Kamera Express: de eerste linkshandige Sony-systeemcamera

Redactie DIGIFO... 601 0
De eerste camera voor linkshandigen, de Sony A7L V, is exclusief te koop bij Kamera Express. Deze systeemcamera van Sony is een musthave voor elke linkshandige beeldmaker. De camera is nu uitsluitend bij Kamera Express beschikbaar voor pre-order. 
“Wij zijn trots dat we deze camera exclusief mogen aanbieden bij Kamera Express”, reageert Ben Cornelisse, CEO van Kamera Express. “Wij willen dat alle beeldmakers bij Kamera Express terecht kunnen. Ook de beelden van de linkshandige beeldmaker verdienen het beste.”

Over de camera

De Sony A7L V is de perfecte camera voor de linkshandige beeldmaker die zijn foto- en videografie naar een hoger niveau wil tillen. Het is een camera die tot in de puntjes is doordacht en getest door linkshandige beeldmakers. Dankzij de 61 megapixelsensor schiet je haarscherpe foto’s in 8K resolutie en in 4K-beelden per seconde. Door de BIONZ XR-processor en AI-technieken behoort de autofocus ook tot de top van de systeemcamera’s.

Camerareview

Benieuwd naar de camera? Dat was het linkshandige videoteam van Kamera Express ook. Mark, presentator en videomaker bij Kamera Express, heeft de Sony A7L V al mogen proberen voor de videoreview. “De knoppen op de camera zitten precies andersom dan bij de Sony A7 V. Het is even wennen, maar het werkt ideaal.” Nieuwsgierig naar de volledige review? Bekijk dan deze video hieronder: 

 

Over Kamera Express

Kamera Express is dé foto- en videospecialist voor iedere beeldmaker en heeft één duidelijke missie: de foto- en video enthousiasteling op elk terrein het beste bieden. Ze inspireert haar klanten met creatieve content, evenementen, workshops en (online) cursussen via de Kamera Express Academy. Ze biedt een compleet assortiment, scherpe prijzen en deskundig advies. Daarnaast biedt Kamera Express een aantal extra services, zoals de verhuur van foto- en videoapparatuur, het ontwikkelen van fotoprints, fotoboeken en wanddecoratie, digitalisering van media en leasing. 

Naast de fysieke winkels en webshops in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg, heeft Kamera Express ook webshops in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Oostenrijk, Spanje en Italië onder het label ‘Photospecialist’.

--

1 april? In dit artikel lees je meer over fotografie voor linkshandigen: Linkshandig zijn: lastig voor fotografie?

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie