Eerste blik door zoeker Sony A77

jesse kraal 2237 0
Zoals bekend heeft de Sony A77 een elektronische zoeker met een hoge resolutie. Van het beeld dat je ziet als je door de zoeker kijkt, is nu ook een afbeelding. We zien 1080p video met 60 beelden per seconde en negentien autofocuspunten.

Tijdens de introductie zal de Sony A77 vermoedelijk nog maar weinig geheimen hebben, na de eerdere geruchten en uitgelekte afbeeldingen kunnen we je nu een afbeelding van het zoekerbeeld laten zien.

Volgens sonyalpharumors.com gaat het hierbij zeker om het zoekerbeeld van de A77. Deze afbeelding bevestigt de geruchten over 1080p video bij 60 fps, gps en de negentien autofocuspunten. Daarvan zijn waarschijnlijk elf punten van het crosstype-soort.

We zien verder twee batterijlogo's in de rechter bovenhoek, wat waarschijnlijk duidt op het gebruik van de batterijgrip. Deze bieden in het algemeen plaats aan twee accu's. Verder zien we een belichtinscompensatieschaal die instelbaar is van -3 tot +3, waar deze bij de voorganger A700 van -2 tot +2 liep.

Sony A77 Viewfinder

afbeelding van jesse kraal

JesseKraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen vanJesse