Eenvoudig fotoboeken en -prints maken met de veelzijdige Pixum app

Christel de Wolff 1889 0

Om te voorkomen dat je foto's op de zolder liggen te verstoffen, wil je misschien wel een mooi fotoboek maken om ze te kunnen laten zien aan vrienden en familie. Het ontwerpen van een dergelijk boek kan behoorlijk wat moeite kosten, maar daar heeft Pixum wat aan gedaan. De Pixum App heeft de functie 'toverboeken' waardoor je met één druk op de knop een prachtig fotoalbum kan ontwerpen, waarin je foto's mooi tot zijn recht komen.

In de Pixum app is nog veel meer mogelijk. Wil je nog wat laatste bewerkingen toepassen op jouw foto's, dan is dat een fluitje van een cent. Door de vele lay-outsjablonen en designs kun je jouw volledige creativiteit loslaten op het uiterlijk van het fotoboek. Daarnaast is het ook nog mogelijk om teksten, stickers en achtergrondkleuren toe te voegen. Pixum heeft de app zo ontworpen dat het samenstellen van een fotoboek een fluitje van een cent is: ontwerpen is zo gemakkelijk dat het ook echt leuk is om te doen.

Fijn om te weten is ook dat het mogelijk is om het hele ontwerp offline te doen. Een internetverbinding is alleen noodzakelijk als er een bestelling wordt geplaatst. Je hoeft nooit bang te zijn dat je het ontwerp van je fotoboek kwijt raakt. Alle ontwerpen worden namelijk tussentijds opgeslagen, zodat je te allen tijde kan stoppen om het op een later moment weer op te pakken.

Exclusief in de Pixum app: Toverboeken

De exclusieve Toverboeken-functie bladert door jouw foto’s om bijpassende beelden te selecteren en te combineren met één of meerdere fotoboek-ontwerpen.  Jij hoeft alleen nog maar te bepalen of jij je Pixum Fotoboek staand, liggend of in vierkant formaat wilt ontvangen. Via de Preview-optie krijg je een voorproefje te zien. Ben je het toch niet helemaal eens met het resultaat wat de app voor je heeft klaargezet? Neem dan de controle terug in eigen handen en schakel over naar handmatige wijzigingen om jouw creatie te verfijnen. Zelfs wanneer je een paar aanpassingen doet, is het Toverboek een stuk sneller klaar dan wanneer je een fotoboek helemaal vanaf nul zou opbouwen. En wanneer je geen inspiratie hebt, kan het Toverboek je ook op de juiste weg helpen.  

De Pixum app is verkrijgbaar in de App Store en op Google Play. Scan de QR-code.

Info: pixum.nl

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel