DIGIFOTO Pro 5.2023 | Nieuwe editie - Gratis

Redactie DIGIFO... 403 0

Fotografie is een steeds evoluerend veld dat creativiteit en innovatie combineert, en DIGIFOTO Pro staat in het hart van deze evolutie. In deze editie richten we ons niet alleen op specifieke genres, maar ook op de uitgebreide kennis en het veelzijdige gebruik van apparatuur die elke gepassioneerde fotograaf moet kennen. Het biedt een scala aan onderwerpen die jou als fotograaf, of je nu amateur of professional bent, zal inspireren en je kennis zal verbreden. Krijg direct toegang tot de digitale versie DIGIFOTO PRO 5.2023 via onze webshop, of verwacht de gedrukte editie binnenkort op je deurmat.

Black Friday weekend - download de digitale editie nu helemaal gratis! 

Portretfotografie

Verfijn je portretskills met het tweede deel van 'Meesterportretten' en ontdek de geheimen achter het creëren van een portret dat spreekt. Jasper van Bladel neemt je mee door het volledige proces, van concept tot klik. 

Inspirerende verhalen

Leer van Inge Marije de Boer hoe je licht, emotie en herinneringen vangt in je foto's, en breng je verhalen tot leven. Laat je inspireren door de kunstzinnige benadering van plantenfotografie door Karl Blossfeldt. Check de best of five van interieurfotograaf Jansje Klazinga en ontdek het werk van Roderik van Nispen in de Spotlight.

Educatie

In onze rubriek Leren met Wilmar geeft Wilmar praktische tips voor het afrekenen van je fotografiediensten. Leer ook hoe je met Photoshop adembenemende zonsondergangen kunt creëren in je postproductieproces en krijg antwoorden op je meest prangende fotografievragen van onze fotografiedokter Dré.

Reviews, features en zoveel meer...

DIGIFOTO PRO 5.2023: Kevin Vervoort neemt je mee op een inspirerende fotografie reis naar Stockholm. Tevens brengen we je op de hoogte van het nieuws op fotografie gebied en bespreken we de meest intrigerende exposities en boeken. En voor de tech-liefhebbers, bespreken we de nieuwste camera's en objectieven, waaronder de Fujifilm GFX100 II, de Canon RF28mm f/2.8 Pancake lens en nieuwe Nikkor DX-objectieven.  

We wensen je veel leesplezier.

Redactie DIGIFOTO Pro 

DIGIFOTO webshop en abonnement

DIGIFOTO Pro Magazine thuis op de deurmat?  Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor € 11,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

Je kunt uiteraard ook kiezen voor een digitaal abonnement.

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie