DIGIFOTO Pro 4.2021 nu verkrijgbaar - ook online!

Christel de Wolff 1365 0
DIGIFOTO Pro 4.2021 is nu verkrijgbaar in boekhandels in de Benelux en natuurlijk via onze eigen webshop. Je kunt het magazine ook online lezen, altijd en overal. Wel zo makkelijk!

DIGIFOTO Pro 4.2021 is nu verkrijgbaar

Bestel in de webshop.

Onze trouwe abonnees ontvangen het magazine op de mat. Wil jij niet vast zitten aan een papieren editie? In onze webshop kun je deze editie alvast digitaal lezen. Voor € 4,95 heb je altijd en overal toegang tot deze editie. 

Ontvang je DIGIFOTO Pro Magazine voortaan liever thuis? Neem dan een abonnement.

Lees ook: Gemakkelijk DIGIFOTO Pro magazine (na)bestellen en digitaal lezen in gloednieuwe webshop!

DIGIFOTO Pro 4.2021

In deze editie stellen we weer twee nieuwe ambassadeurs aan je voor. Yong Lei van Barlingen en Ivo Mostert zijn onze nieuwste aanwinsten en zullen in de nabije toekomst aan de slag gaan met diverse reviews en inspirerende projecten. In deze editie lees je alvast hoe de Canon RF 70-200mm f/4 IS USM presteerde, toen Yong Lei het objectief meenam tijdens een van haar fotoshoots.

Onze eerder aangekondigde ambassadeurs, Kevin Vervoort, Léon Wodtke en Karin de Bruin gingen aan de slag met onder andere de Nikkor Z MC 50mm f/2.8 en Canon RF 100-500mm f/2.5-7.1L IS USM. En verder lees je hoe de Kingston Canvas React Plus 128GB presteert en hebben we twee essentiele accessoires onder de loep genomen. Op de cover van deze editie schittert de Nikon Z fc. Kevin Vervoort nam deze kleine, maar geavanceerde camera mee tijdens een bruidsreportage en vertelt hierover in een spannende review. 

In het kader van inspiratie en educatie hebben we diverse tutorials en achtergrondartikelen voor je klaar staan. Veel mensen hebben de zomervakantie achter de rug en of je nu dichtbij huis bent gebleven of toch iets verder weg mocht reizen, reisfotografie blijft een interessante tak van sport. Hoe verbeter je jouw vakantiefoto’s? Dat lees je in ons artikel met tips. Wil je liever een reportage of documentaire maken? We leren je in deze editie hoe je gemakkelijk een boeiend drieluik kunt maken. En voor wie nog op zoek is naar een nieuw foto avontuur in de natuur hebben we één tip: denk eens aan een kano! 

Verder gaan we in gesprek met Brenda Roos-de Man over haar portretfoto’s en geven we het woord aan Manon Cosaro-Möller. In de rubriek ‘dé foto, hét verhaal’ legt ze uit over de totstandkoming van haar bijzondere foto Het Vliegende Melkmeisje. Tot slot vertelt Jeroen Schouten over zijn fascinatie voor bloemenvelden die nooit lijkt te gaan vervelen en leer je alles over boudoirfotografie in Léon Wodtkes spannende tutorial. 

Kortom, er is weer genoeg te zien en te beleven in deze editie. 

DIGIFOTO webshop en abonnement

Lees DIGIFOTO Pro 4.2021 digitaal of bestel 'm in onze webshop. Ontvang je onze magazines voortaan liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel