DIGIFOTO Pro 2.2024 | Zilveren Camera Winnaar Sakir Khader: ‘Je kunt bij elk checkpoint afgeknald worden!’

Redactie DIGIFOTO Pro 416

In deze editie van DIGIFOTO Pro verdiepen we ons verder in de boeiende wereld van de fotografie met een mix van educatieve en inspirerende inhoud. 

We vervolgen onze serie Meesterportretten met deel 5, waarin we ingaan op de dunne lijn voor het maken van écht goede portretten. Bertina van Nieuwenhuizen biedt inzicht in hoe je jouw schuur of kamer tot thuisstudio kunt omtoveren, terwijl we de transformatie van fotografie naar waterverfschilderijen verkennen in de workshop 'Van lens tot canvas'. Daarnaast belichten we wat quadtones zijn en hoe je ze kunt maken, en deelt Wilmar 8 tips om succesvol te starten als beroepsfotograaf.

Ontdek de verhalen van militaire-luchtvaartfotograaf Matthijs van Os, die ooit gevechtspiloot wilde worden, en landschapsfotograaf Saskia Boelsums, die schilderachtige foto's van Hollandse luchten maakt. Eva Kasbergen neemt ons mee in de wereld van (nude) zelfportretten in filmische landschappen, terwijl Richard Koek ons een intieme blik biedt op de Japanse hoofdstad met zijn project 'Tokyo Tokyo'. Sakir Khader, de Zilveren Camera-winnaar, deelt zijn ervaringen als oorlogsfotograaf.

Check onze reviews van het Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 objectief voor Nikon Z, de NiSi accessoires inclusief zonnekap en UHD UV filter kit voor de FUJIFILM X100-serie, en de NIKKOR Z 28-400mm f/4-8.

Ontdek de winnaars van de TIPA Awards 2024, met een overzicht van alle bekroonde producten en innovaties.

DIGIFOTO Pro 2.2024 belooft een editie vol met praktische inzichten, inspirerende verhalen en technische kennis te zijn. Veel leesplezier toegewenst!

Redactie DIGIFOTO Pro

Verkrijg direct toegang tot de digitale versie van DIGIFOTO PRO 2.2024 via onze webshop, of verwacht de gedrukte editie binnenkort op je deurmat.

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie