DIGIFOTO Pro 1.2024 - digitaal nu verkrijgbaar

Redactie DIGIFOTO Pro 453

Deze editie is een ware schatkist vol educatieve artikelen, verhelderende interviews en diepgaande reviews. Ontdek de kunst van de fotografie met exclusieve tips van toonaangevende fotografen. Krijg direct toegang tot de digitale versie DIGIFOTO PRO 1.2024 via onze webshop, of verwacht de gedrukte editie binnenkort op je deurmat.

DIGIFOTO Pro 1.2024 - Educatie en Interviews

In deze editie van DIGIFOTO Pro verdiepen we ons verder in de boeiende wereld van de fotografie met een mix van educatieve en inspirerende inhoud. We vervolgen onze serie Meester Portretten met deel 5, waarin we ingaan op het belang van tijd nemen voor het perfecte portret. Wilmar biedt inzicht in passende fotografie tarieven, terwijl we de grenzen van megapixels overschrijden met een uitleg over Pixel Shift. Daarnaast belichten we het belang van diffractie en de invloed ervan op jouw foto's.

Onze interviews onthullen unieke verhalen en perspectieven van getalenteerde fotografen. Sander Coers neemt ons mee op een analoge reis naar het verleden met zijn nostalgische en melancholische beelden. We duiken in de Nederlandse folklore door de lens van Jimmy Nelson, met 20 pagina's gewijd aan zijn adembenemende werk. De onverwachte schoonheid van imperfectie in hondenfotografie en de subtiele kunst van Kintsugi worden ook verkend. Ontdek eeuwenoude werkliederen van de tot slaaf gemaakten in Suriname, in combinatie met foto’s van Michelle Piergoelam, toevoegend aan de rijke tapestrie van verhalen in deze editie.

Reviews

Duik in onze reviews van de Nikkor Z 135mm F/1.8 – Plena, de TTArtisan 50mm F/1.2, en beleef de Fujifilm X100VI via het verslag van onze DFPRO Ambassadeur Kevin Vervoort vanuit de X Summit Tokyo 2024.

Agenda

Mis onze MUST SEE sectie niet, met 5 exposities die je absoluut niet mag missen. Van Erwin Olaf's herdenking expositie tot Alison Jackson’s intrigerende  ‘Truth is dead’. Een rijkdom aan visuele verhalen wacht op jouw ontdekking.

Bestel en lees de digitale versie hier 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie