De nieuwe DIGIFOTO podcast! Beluister hem nu!

DIGIFOTO podcast: sexy boudoirfotografie

Redactie DIGIFOTO Pro 3389
DIGIFOTO is terug met een nieuwe podcast! In deze podcast wordt er gesproken met boudoirfotografe Pascale Dekker. De nieuwe update van Adobe Lightroom komt aan bod en Bart Derkx van Panasonic vertelt over de nieuwe Lumix GX880. Beluister hem nu.

 

Boudoirfotografie met Pascale Dekker

Pascale Dekker maakt beeldschone boudoir en naakte portretten. In deze podcast legt zij uit hoe ze de passie voor boudoirfotografie heeft gevonden en waarom zij het onterecht vindt dat er op dit gebied een taboe heerst. Wil je ook prachtige sexy foto's maken met modellen? Pascale geeft aan wat je allemaal kan leren in de Praktijkles op de FOTOFAIR 2019. Wil je je aanmelden voor deze workshop? Dat kan je hier doen. 

 

Foto: Pascale Dekker

Update Adobe Lightroom

Er is veel mogelijk met de nieuwe update van Adobe Lightroom. Beluister in de podcast hoe de nieuwe functie van invloed is op jouw beelden. Zo is het mogelijk om de microcontrasten van jouw foto aan te passen met behulp van Artificial Intelligence.  Daarnaast is het nu ook mogelijk portretten te verbeteren zonder in te leveren op beeldkwaliteit. Wil je meer leren over Lightroom? Johan Elzenga geeft 25 mei 2019 een Workshop Lightroom, waar je jouw favoriete foto kan laten nabewerken door een pro én kan leren hoe je het zelf kan aanpassen. Je kan je hier aanmelden. In de podcast geeft onze redacteur Siem aan wat er verder allemaal veranderd is in Lightroom. 

Panasonic Lumix GX880

De nieuwe 4K selfie camera is uit! Wat is er zo bijzonder aan de nieuwe Panasonic? Wat maakt nou echt het onderscheid tussen selfies maken met een camera en met een mobiele telefoon? Hoe gaan ze om met de concurrentie? Bart Derkx, product manager bij Panasonic vertelt er alles over in deze podcast. Tevens hoor je wat deze nieuwe Panasonic Lumix GX880 zo bijzonder maakt.

Beluister ook eens onze eerste podcast.

Tags: Fotografie podcast, boudoirfotografie, Panasonic

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie