De mooiste herfstplaatjes uit onze lezersgallery

Redactie DIGIFO... 3708 0

De gekleurde bladeren aan de bomen die zorgen voor een prachtig kleurenpallet en wat dacht je van alle fotogenieke paddenstoelen? Met het nog niet al te koude weer is het vaak nog heerlijk om een ommetje te maken. Een wandeling door het bos maken met je camera en de mooiste herfstplaatjes schieten, onze gallery staat vol met de resultaten daarvan. We hebben de een aantal van de mooiste plaatjes op een rijtje gezet.

De herfst is nog volop bezig met de bossen omtoveren in een prachtig kleurenpallet. De herfst is een ontzettend mooie tijd om foto’s te maken, de paddenstoelen en bomen met alle verschillende gekleurde bladeren. De herfst is een geliefde tijd voor natuurfotografen. Daarom gaan veel fotografen op pad met hun camera’s om deze herfstschoonheden te fotograferen. 

Marjolein van Hekke  heeft dit springende eekhoorntje op het perfecte moment vast weten te leggen. 

'Alsof je je alleen waant in het bos. In je eigen wereld op ontdekkingstocht, kijken welke mooie leuke en grappige dingen er te zien zijn. Soms wil je toch even net als dit kleine meisje zijn?' vertelt Kyani Vullings

Alexander van der Molen heeft dit groepje paddenstoelen gefotografeerd. Helaas was er eentje al gesneuveld, maar dat maakt de afbeelding niet minder. Juist niet... Wat een mooie foto!

Ilya Korzelius heeft tijdens een bijzondere zonsondergang dit mooie silhouet van een hert gefotografeerd. 

Dit magisch en spookjesachtige beeld is gemaakt door Karin de Bruin. Van deze mooie herfstkleuren in combinatie met de mist krijg je toch gewoon een magisch gevoel?

Jouw foto ook in de spotlight?

Deel jouw herfstfoto’s, of andere foto’s natuurlijk, in onze gallery en wie weet zetten we jouw foto's dan ook in de spotlight!

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie