Kodak introduceert 4 nieuwe digitale fotolijsten

Redactie DIGIFO... 1418 0
Digitale fotolijstjes liggen bij Het Kruivat al voor een paar tientjes. Kodak zoekt het in kwaliteit en extra mogelijkheden met vier nieuwe modellen.

Kodak introduceert vier nieuwe Kodak Easyshare Digitale fotolijsten die een levendige presentatie geven van ieders favoriete foto's en video's, met op de achtergrond de favoriete muziek van de gebruiker.

De fotolijsten zijn in vier verschillende versies verkrijgbaar: 10-inch en 8-inch modellen met een draadloze internet-aansluiting (WiFi), en een 8-inch en 7-inch model.

Alle fotolijsten zijn volgens Kodak gemakkelijk in het gebruik, hebben een uitgebreid menu en een multifunctionele afstandsbediening. De verwisselbare covers zorgen ervoor dat de fotolijsten bij elke inrichting en smaak passen.

Out-of-the-box
"Waarom maar één foto laten zien en de rest op de computer verbergen? Er is nu een gemakkelijke en leuke manier om alle favoriete foto's en video's te tonen," zegt Pierre Schaeffer, chief marketing offier, Kodak's Consumer Digital Imaging Group. "Kodak heeft het heel simpel gemaakt. Onder begeleiding van de favoriete muziek van de gebruiker kan men nu out-of-the-box gemakkelijk van foto's en video's genieten."

De kleurkwaliteit is afgestemd op kleurenstandaarden van Kodak. KODAK Color Science zorgt voor levendige kleuren en tinten waardoor de foto's in prachtige kleuren en detail weergegeven worden. De installatie is gemakkelijk en men kan binnen no time genieten van elke JPEG-foto, de meeste videoformaten (MPEG 1 en 4, MOV, AVI) en MP3-muziek, die kan worden afgespeeld van alle populaire memory-card formaten (CF, SD, MMC, xD en MS). Tevens kan men gebruik maken van elk digitaal bestand afkomstig van elke digitale camera, PC, Jump Drive en Flash Drive, via USB 2.0. De fotolijsten bevatten geïntegreerde luidsprekers.

Afstandsbediening
Een afstandsbediening geeft toegang tot alle functionaliteiten van de fotolijst. Kies de locatie van de foto's, pas de presentatie aan, en selecteer foto's en video's om te kopiëren, te verwijderen, te draaien, op in te zoomen of te printen. Een draadloos thuisnetwerk (WiFi 802.11 b/g) geeft de mogelijkheid draadloos foto's te bekijken die op de computer staan of verbinding te maken met de KODAK Gallery en zo online fotoalbums direct op de fotolijst af te spelen.
Om de fotolijst zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij het interieur, zijn er verschillende covers beschikbaar, waaronder ijsbloemenglas, warm walnotenhout, whiteboard (schrijf erop en veeg het af) en antiek zilver. De covers zijn eenvoudig aan te passen en sluiten aan op ieders persoonlijke stijl.

Prijzen
De adviesprijzen (incl. btw) zijn als volgt:
EX1011 Digital Picture Frame: 10-inch 800 x 480 pixels (16:9-verhouding) en WiFi: € 289,--.
EX811 Digital Picture Frame 8-inch 800 x 480 (16:9-verhouding) en WiFi € 239,--.
SV811 Digital Picture Frame 8-inch 800 x 480 (16:9-verhouding) geen WiFi: € 189,--.
SV710 Digital Picture Frame: 7-inch (diagonaal) 480 x 234 (16:9-verhouding): € 139,-.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie