Consumenten kiezen 'beste digi-cams' op Kieskeurig.nl

Redactie DIGIFO... 2116 0
De product- en prijsvergelijksite Kieskeurig.nl heeft de 'Best Reviewed'-producten voor maart bekend gemaakt. Olympus en Panasonic vallen in de prijzen.

De sterk groeiende populariteit van digitale spiegelreflexcamera’s heeft geleid tot het opzetten van een eigen productcategorie voor deze apparatuur op Kieskeurig.nl. De best beoordeelde camera in deze nieuwe categorie is de Olympus E-500+14-45mm+40-150mm. Bij de overige digitale camera’s kwam de Panasonic DMC-FZ50 als winnaar uit de bus.

Best Reviewed
Het logo ‘Best Reviewed’ geeft aan dat een product door bezoekers van de Kieskeurig-site als beste beoordeeld wordt. De kwalificatie is gebaseerd op beoordelingen (reviews) van consumenten, aan de hand van hun eigen ervaringen met een product. Minouk Fieggen, Hoofd Marketing van Kieskeurig: “Het dalen van de prijzen maakt dat digitale spiegelreflexcamera's voor meer mensen toegankelijk zijn geworden. Dit zien we terug in de aantallen reviews en de gestegen zoekfrequentie."

Eigen groep
Fieggen vervolgt: "Deze groei in populariteit is voor ons reden om digitale spiegelreflexcamera's voortaan onder te brengen in een eigen groep. Nu kunnen bezoekers ook binnen de groep digitale spiegelreflexcamera’s vele producten met elkaar vergelijken, zowel op kenmerken als op prijzen. Doordat dit wordt aangevuld met uitgebreide achtergrondinformatie en een grote hoeveelheid beoordelingen van consumenten, verwachten wij dat de kooplust naar digitale spiegelreflexcamera's nog meer zal toenemen."

Info:
/www.kieskeurig.nl/nl/product.nsf/product/digitale+spiegelreflexcamera.htm

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie