Fotowedstrijd: Model- en portretfotografie

Fotowedstrijd: Model- en portretfotografie

Julian Huijbregts 10011
DIGIFOTO Pro organiseert in samenwerking met glamourfotograaf Patrick Kaas en John Geven Studio's een workshop artistieke naaktfotografie. We geven er vier weg, winnen? Stuur beste model- of portretfoto's in. Naakt mag, maar hoeft niet.

Meedoen kan tot en met 23 oktober 2011. De workshop vindt plaats op zondag 6 november, dus zet 'm alvast in je agenda. Na het sluiten van de inzendtermijn maken we de winnaars zo snel mogelijk bekend. Iedereen mag twee foto's inzenden.

Prijzen: 4x Workshop artistieke naaktfotografie - t.w.v. 195 euro

Onder begeleiding van de bekende glamourfotograaf Patrick Kaas (Playboy, Panorama) ga je een ervaren naaktmodel fotograferen op artistieke wijze. Patrick leert je alles over camerastandpunten, houdingen en expressies, om het mooiste in de modellen naar boven te halen.

Ook is er aandacht voor diverse vormen en mogelijkheden van studiolicht. In de high-end omgeving van John Geven Studio's krijg je de kans om mooie resultaten te behalen. Enige (basis)kennis van fotografie wordt wel van je verwacht, want de nadruk zal niet specifiek op techniek komen te liggen.

Workshopaanbieding: 99 euro incl. DIGIFOTO Pro jaarabonnement

Geen zin om de uitslag af te wachten? Aanmelden voor de workshop kan ook, met een wel heel scherpe aanbieding. In plaats van 195 euro betaal je slechts 99 euro en daarbij krijg je ook nog eens een abonnement op DIGIFOTO Pro ter waarde van 24,95 euro. Ben je al abonnee? Dan wordt je abonnement met een jaar verlengd.

Zo doe je mee met de wedstrijd

 • Stap 1 - Registreren

  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.

 • Stap 2 - Uploaden

  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.

 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd

  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wesdtrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je upload komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.

 • Inzendingen bekijken

  Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Inzendtermijn

Inzenden kan tot en met 23 oktober 2011. Daarna kiest de jury zo snel mogelijk de winnaars. Deze worden op de website bekendgemaakt en krijgen persoonlijk bericht (via e-mail).

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro – hierna te noemen DIGIFOTO Pro / DFPro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro / DFPro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro / DFPro het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op www.digifotopro.nl.
 • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 23 oktober 2011.