Fotowedstrijd Grote hoogte

Christel de Wolff 5326 0
Op vakantie naar het buitenland zit er voorlopig nog niet echt in. Toch zijn er genoeg prachtige locaties in eigen land om te vertoeven en fantastische foto’s te maken. Zeker wanneer je jezelf uitdaagt bijzondere perspectieven te gebruiken. Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar foto’s vanuit de (grote) hoogte.

Wanneer je de hoogte in gaat, denk je al vrij snel aan het gebruik van een drone, maar als je die nog niet ter beschikking hebt kun je vaak ook vrij creatief zijn om toch een mooie foto te maken. Wil jij wel graag de wereld eens van boven bekijken, maar beschik je nog niet over een drone? Dat treft, wij mogen namelijk de nieuwste  DJI Air 2S weggeven! Wil jij kans maken op deze prachtige nieuwe drone? Doe dan zeker mee met deze wedstrijd! 

Wij zijn op zoek naar jullie mooiste foto vanuit de hoogste. Het fotograferen met een drone is geen vereiste om mee te doen. We zijn op zoek naar een bijzondere, karakteristieke en treffende foto. Zoek dus een geschikte plek op en maak een foto die alle andere inzendingen doet verbleken. Wij zijn benieuwd!

Inzenden kan tot en met 1 juli 2021

We zien jullie aanmeldingen met veel interesse tegemoet. Doe je best! Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Eerste prijs

DJI Air 2S
Ter waarde van € 999,-

De Air 2S is met afmetingen van 183mm hoog, 253mm breed en 77mm hoog en een gewicht van 595 gram de kleinste en lichtste DJI drone met een 1” sensor. Gedurende een maximale vluchttijd van 31 minuten op een afstand van 12 kilometer kunnen zo beelden worden geschoten van hoge kwaliteit. Foto’s zijn te maken van 20-megapixel en video’s van 5.4K bij 30 beelden per seconde. De drone maakt het met een pixelgrootte van 2.4μm en verbeterde zoom functie, mogelijk om scherpe beelden te maken op grote afstand.

Een uitgebreide selectie aan slimme mogelijkheden en voorgeprogrammeerde modes maken het voor gebruikers nog gemakkelijker om hoge kwaliteit content te maken en te produceren. Naast de eerder gelanceerde functies zoals QuickShots voor Helix, Boomerang en Asteroidbeelden, Hyperlapse, Timed Photo, AEB en Panorama, is de SmartPhoto feature toegevoegd. Door geavanceerde scene analyses, inclusief HDR, Hyperlight en Scene Recognition, kiest de drone hierbij automatisch het meest geschikte kleurprofiel voor de beste beeldkwaliteit, en worden meerdere foto’s vanzelf tot één scene gevormd. 

Daarnaast wordt de Air 2S de MasterShots-functie gelanceerd, waarmee route planning met video-opnames automatisch kunnen worden ingezet en na het afronden van de vlucht tot een thema worden samengevoegd. Ook bij deze nieuwste drone kunnen gebruikers de FocusTrack feature gebruiken om gedurende de vlucht het object dat zij in kaart willen brengen aan te geven, waarna de software ervoor zorgt dat het gedurende de vlucht continue in beeld blijft. DJI’s welbekende 3-assen gimbal, houdt de drone ten alle tijden waterpas onder elke weeromstandigheid.

Met dank aan DJI voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

‘Zoek dus een geschikte plek op en maak een foto die alle andere inzendingen doet verbleken’

Inspiratie

Inspiratie nodig? Kijk dan hier.

Zo doe je mee met de wedstrijd:

 • Stap 1 - Registreren
  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.
 • Stap 2 - Uploaden
  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.
 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wedstrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je upload komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto's blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Media (uitgever van DIGIFOTO Pro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Clipboard Publishing heeft het recht om de foto’s ingezonden voor de fotowedstrijd te gebruiken voor promotionele doeleinden.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro het recht ingezonden foto's in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op de website en sociale media van DIGIFOTO Pro.
 • Bestanden moeten kleiner zijn dan 8 MB.
 • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
 • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met1 juli 2021 23:59 uur.
afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel