Cashback actie Panasonic LUMIX G-serie en LEICA objectieven

Christel de Wolff 573 0
Bij aanschaf van een LUMIX G camera of geselecteerd Leica objectief ontvang je in de actieperiode tot wel € 100,- cashback. Combineer je producten, dan ontvang je dubbel voordeel.

In de actieperiode ontvang je bij aankoop van een geselecteerde LUMIX G camera of LEICA objectief tot wel € 100,- cashback. Ook bij deze actie is het mogelijk om meerdere producten tegelijk aan te schaffen en zo te profiteren van extra cashback voordeel. Deze actie is geldig op aankopen gedaan op en tussen 1 november 2021 en 9 januari 2022 bij een in Nederland gevestigde dealer.

Dit moet je doen! 

Wil jij Panasonic LUMIX G en/of LEICA cashback ontvangen? Volg dan onderstaand stappenplan.

Stap 1: Knip de streepjescode uit de doos en zorg dat hierop het serienummer duidelijk zichtbaar is.
Stap 2: Houd de uitgeknipte streepjescode bij het serienummer op de onderkant van het actieproduct en maak een foto waarbij dit duidelijk zichtbaar is*.
Stap 3: Ga naar www.panasonic.nl/acties en kies voor de LUMIX G cashback actie.
Stap 4: Klik op de link naar het actieformulier en volg het registratieproces:
- Vul de benodigde gegevens in.
- Upload een kopie of duidelijke foto van de originele kassabon.**
- Upload de foto van stap 2 met de uitgeknipte streepjescode.
Stap 5: Rond het registratieproces succesvol af, daarna ontvang je per e-mail een bevestiging van je registratie en word je per mail op de hoogte gehouden over de status van je cashback aanvraag.

Let op! Indien je een camera én lens hebt gekocht moeten stap 1 en 2 voor beide producten worden gedaan. In het registratieproces kan voor beide producten tegelijk de cashback worden aangevraagd.

* Zorg dat op de foto zowel de originele uitgeknipte streepjescode met daarop het serienummer als ook het serienummer op de onderkant van je nieuwe camera en/of lens duidelijk zichtbaar zijn. De serienummers moeten met elkaar overeenkomen.
**Zorg dat op de foto of kopie van de bon de aankoopdatum, het typenummer van het actiemodel en de naam van de dealer duidelijk zichtbaar zijn.

Voor meer informatie en gebruik te maken van de actie, navigeer je naar www.panasonic.nl/acties.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel