Canon EOS Utility werkt nu onder OSX Lion

jesse kraal 4430 0
Na ruim een half jaar komt Canon eindelijk met een update voor EOS Utility, zodat ook gebruikers van een Mac met OSX Lion gebruik kunnen maken van deze Canon-software. Voor de update moet je overigens al wel een oude versie van EOS Utility geïnstalleerd hebben.
OSX Lion

Onder het motto 'liever laat dan nooit' komt Canon met een update voor EOS Utility voor gebruikers van Apple OSX 10.7, beter bekend als Lion. Om EOS Utility 2.10.4 te instaleren, moet je al wel een oude versie van het softwarepakket op je Mac hebben staan.

Alleen voor OSX 10.6.8 en 10.7

Overigens heeft updaten alleen zin als je OSX 10.6.8 of 10.7 gebruikt, op oudere versies van het besturingssysteem zal de Canon-software niet draaien. In dat geval kun je versie 2.10.2 blijven gebruiken, deze biedt dezelfde ondersteuning qua camera's.

afbeelding van jesse kraal

JesseKraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen vanJesse