Blurb Mobile-app vernieuwd, nu ook voor iPad

jesse kraal 8932 1
Blurb heeft de iPhone-app Blurb Mobile geschikt gemaakt voor de iPad 1 en 2. Verder heeft het programma extra functionaliteit gekregen, zoals de interactieve Story Stream.

Via de app kunnen gebruikers verhalen maken door foto's, audio en tekst te combineren. Deze verhalen kunnen dan direct gedeeld worden met vrienden via Facebook of Twitter. Het is nu ook mogelijk je verhaal in het Story Stream-kanaal te plaatsen, zo kun je het direct met andere iPhone- of iPad-gebruikers delen.

Niet alleen is de app nu ook te gebruiken op een iPad 1 of 2, Blurb voegt voor deze tablets ook een extra mogelijkheid toe. Door volgordebepaling heb je volledige controle over de volgorde van je content. Ook moet het grotere scherm het bewerken van foto's en het toevoegen van audio of tekst gemakkelijker maken.

Blurb Mobile is gratis te downloaden in de App Store. Via de applicatie kun je voor 1,59 euro upgraden naar de plusversie, met acht extra thema's en de mogelijkheid meer foto's, audio en video aan je verhaal toe te voegen.

Blurb Mobile

afbeelding van jesse kraal

JesseKraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen vanJesse

afbeelding van Ron Sikking

Ik reis momenteel door Brazilië en heb de Blurb app op de iPad steeds gebruikt voor het documenteren van m'n reis. Maar sinds de update kan ik niet meer uploaden. Na enkele seconden klapt Blurb er uit. Heel vervelend!!