Ben jij klaar voor een challenge en heb je weer zin om te reizen? 

Redactie DIGIFO... 1518 0
Langzamerhand komt het einde van de pandemie gelukkig in zicht en hopelijk kunnen we snel weer gaan reizen. Heb jij ook zo'n zin om weer op reis te gaan? Lees dan snel verder. 

DIGIFOTO Pro vormt graag de spil in een hechte community van fotografen die werk met elkaar delen zodat zijzelf en anderen worden geïnspireerd en de kans krijgen zichzelf verder te ontwikkelen. Wij focussen ons hierbij op social mediaplatformen Instagram en Facebook met een toffe challenge.  

Doe mee!  Inspireer, deel en win!  

Doe mee met de hashtag challenge die wij op onze social media kanalen Facebook en Instagram houden. Daarmee deel je niet alleen inspiratie met anderen, maar maak je ook nog eens kans op een mooie prijs. Deze challenge loopt van 7 juni tot en met 28 juni,  dus wees er snel bij. Om mee te doen, klik je hieronder op één van de twee social media kanalen. (Je mag ook op beide kanalen mee doen.)   

Dit kun je winnen 

Het gaat bij deze hashtag challenge om het engagement, maar we willen er toch een leuke prijs tegenover kunnen stellen. We zijn verheugd om te kunnen mededelen dat je met jouw inzending kans maakt op een foto op canvas van PIXUM ter waarde van € 29,95. 

Met dank aan PIXUM voor het beschikbaar stellen van deze prijs. 

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie