Architectuurfotografie uit de lezersgallery

Redactie DIGIFO... 3325 0
Naast de prachtige natuurfoto's en dierenfoto's in onze gallery zien we ook regelmatig foto's op het gebied van architectuur ingestuurd worden. Dit keer hebben we een selectie gemaakt van 5 indrukwekkende architectuurfoto's uit onze lezersgallery.

Een mooie foto om mee te starten is die van Gert Buchner die de skyline van de Rijnhaven in Rotterdam heeft vastgelegd. De zon die reflecteert op de gebouwen zorgt voor een zachte weerspiegeling in het water. Dit geeft een extra warme uitstraling aan de foto!

Koen Desmet legt een bijna uitgestorven Oude Markt in Leuven op beeld. De leegte in de foto zorgt ervoor dat de aandacht verschuift naar de huizen aan de zijkant en uiteraard aan het einde van de markt: de universiteitsbibliotheek. Een indrukwekkend plaatje!

Tilly Meijer maakte deze prachtige architectuurfoto in Chicago. Door de weerspiegeling in het gebouw lijkt het bijna alsof je al een deel van Chicago hebt gezien terwijl je eigenlijk maar naar één gebouw kijkt. De vliegtuig rechtsboven te zien is geeft een leuk, speels detail aan de foto. 

Naast de Kubuswoningen in Rotterdam zijn ook de Bolwoningen in 's-Hertogenbosch een trekpleister voor mensen met interesse in architectuur. Anja Oosterwaal legde met deze architectuurfoto de apart gevormde huizen op een speelse manier vast. 

Carel Ruigrok maakte deze prachtige architectuurfoto van een villa in Fort Lauderdale, Florida. De witte buitenkant van de villa vormt een mooi contrast met het water en de palmbomen. Wie zou hier nou niet willen wonen? 

Wil je jouw foto ook in de spotlight terugzien? 

Deel jouw mooiste foto's in onze gallery en wie weet zetten we jouw foto's dan ook in de spotlight!

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie