Adobe Carousel gaat vanaf heden als Revel door het leven

jesse kraal 2540 0
Adobe heeft met onmiddellijke ingang de naam van cloud-dienst Carousel veranderd in Revel. De naam refereerde aan het overal kunnen bekijken van je foto's, maar in de toekomst wil Adobe meer gaan doen met de app. Wel blijft Revel vooralsnog voorbehouden aan Apple-gebruikers.

Met Adobe Revel kun je de foto's die op je Mac staan, ook via je iPad of iPhone bekijken en omgekeerd. Welk apparaat je ook gebruikt, je hebt altijd de beschikking over een galerij met daarin al je foto's. Gratis is de dienst overigens niet, een abonnement van 4,49 euro per maand is vereist.

Meer mogelijkheden

Vooralsnog blijft de functionaliteit beperkt tot het bekijken van je foto's, de mogelijkheid ze te delen met anderen via de app zelf of met sociale media en het uitvoeren van eenvoudige bewerkingen. In de toekomst moeten er echter nieuwe functies aan Revel worden toegevoegd, voor meer plezier en functionaliteit aldus Adobe.

Alleen voor Apple

Om de Adobe Revel te kunnen gebruiken moet je in het bezit zijn van een Mac en een of meerdere iOS-apparaten. Een Windows en Android-versie staan volgens Adobe in de planning.

afbeelding van jesse kraal

JesseKraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen vanJesse