5 prachtige zwart-wit foto's uit de lezersgallery

Redactie DIGIFOTO Pro 3477

De zonnige, lenteachtige dagen zijn vervangen door grauwe, koude dagen. Het perfecte moment om inspiratie op te doen voor jouw volgende fotografie uitstapje. Dit keer hebben we een selectie gemaakt van 5 prachtige zwart-wit foto's uit onze lezersgallery.

Wat een mooie binnenkomer is deze foto van Gabrielle van den Elshout! Zij legde de Spoorweghaven, één van de oudste havens van Rotterdam. Deze haven in op Zuid doet het extra goed in zwart-wit. 

Onze trouwe viervoeters zien er nog net zo knuffelig uit in zwart-wit foto's als dat zij doen in kleurenfoto's. Tilly Meijer maakte deze schattige foto van een prachtige hond.

Bevroren ijssculpturen aan de dijk van het Markermeer zijn gefotografeerd door Maurice Weststrate. Het tafereel lijkt bijna een enorm gebergte in ons eigen land. 

De sneeuw geeft niet alleen extra contrast bij landschappen maar ook bij dieren! Zie hier de spreeuw die prachtig afstemt met de sneeuw. Het is gefotografeerd door Brigitte Jansen

Queron Panjer laat zien dat je met creatief denken een bergachtig landschap kunt creëren, zelfs in Nederland. Je moet alleen je blik wat vaker laag bij de grond houden! 

Wil je jouw foto ook in de spotlight terugzien? 

Deel jouw mooiste foto's in onze gallery en wie weet zetten we jouw foto's dan ook in de spotlight!

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van ed.niedek_171548

Inderdaad een mooie selectie.
Ben zelf geïnspireerd door de fotobewerking van Gabrielle van den Elshout.
Super mooie foto!